avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate IBV24

Activitate IBV24

Executare silita.

Buna ziua,
Recent am primit o instintare de la BEJ cum ca as fi in procedura de executare silita. Explic situatia. Am mostenit o casa, dupa un lung proces. Prima decizia a fost data in aprilie anul trecut in care scria ca am termen 90 de zile sa achit sulta , la care s-a facut recurs. In ianuarie anul curent s-a respins apelul si a ramas hotararea dictata in aprilie 2023( a fost pus anuntul doar pe pagina de la curtea de apel). Hartia cu decizia am primit-o doar la finalul lunii august 2024. Eu am asteptat aceasta hartie semnata de tribunal. Acumma trezesc cu aceasta executare silita cum ca nu am platit sulta la timp. Se poate asa ceva daca am primit hartia in august si nu au trecut 90 de zile?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns . Si pasii urmatori ar fi sa vorbesc cu un topograf ca sa intabulez si sa scot CF-urile pe numele meu ?
Sentinta spune : Dispune sistarea stării de indiviziune asupra imobilului situat în comuna x, care se identifică în Titlul de proprietate nr... din data de .. emis pe seama defunctului ... ca fiind parcelele .., prin atribuirea acestuia în favoarea pârâtului ( eu), Obligă pârâtul I.B.V. la plata către reclamantul .... a sumei de ..., prin echivalent în lei la cursul BNR din ziua plă?ii, reprezentând sulta aferentă cotei de 1/3-a parte din imobilul în litigiu, în termen de 3 luni de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.
In casa nu sta nimeni moment, doar reclamantul are cheie
Buna ziua,
Am mostenit o casa la tara dupa un lung proces. Trebuie sa platesc o sulta celorlati coproprietari,dar a venit sentitna finala definitiva. Intrebarea este, care sunt pasii de urmat acum? Am vazut ca, casa respectiva si terenul aferent nu au CF doar titlu de proprietate. Pe baza sentintei definitive pot intra deja in casa?
Multumesc.