avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate I0an

Activitate I0an

Multumesc mult de tot!
Doamna administrator mi-a propus acelasi lucru pentruo perioada de doar 6 luni, dar inainte sa accept sau nu - pt ca nu mi se pare corect, am zis sa intreb aici poate a mai trecut cineva prin acelasi lucru sau poate primesc un raspuns dpdv legal. Multumesc mult oricum!
Buna ziua!
Pe perioada pandemiei, eu si sotia ne-am mutat de la apartament in care locuim si am instiintat doamna administrator despre acest fapt ca sa ne scada numarul de persoane de la plata utilitatilor /asociatie. La intoarcere in Octombrie 2020 am instiintat-o in scris ca ne-am intors ambele persoane la domiciliu. Din acel moment (Oct 2020) am fost trecuti la asociati cu un numar de 3 persoane, deci o persoana in plus, pana astazi 23 Aug 2024, eu nefiind atent la detaliile din fiecare nota de intretinere lunara si uitandu-ma direct la total. Acum ca am vazut aceasta eroare in nota de calcul de pe ultimele 45 de luni, pe langa reducerea numarului de persoane pot cere si restituirea sumei ? si daca da, in totalitatea ei sau doar pe ultima luna in curs unde am observat si greseala?
Va multumesc anticipat