avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Persoana in plus la intretinere din greseala ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Persoana in plus la intretinere din greseala administratorei

Buna ziua!
Pe perioada pandemiei, eu si sotia ne-am mutat de la apartament in care locuim si am instiintat doamna administrator despre acest fapt ca sa ne scada numarul de persoane de la plata utilitatilor /asociatie. La intoarcere in Octombrie 2020 am instiintat-o in scris ca ne-am intors ambele persoane la domiciliu. Din acel moment (Oct 2020) am fost trecuti la asociati cu un numar de 3 persoane, deci o persoana in plus, pana astazi 23 Aug 2024, eu nefiind atent la detaliile din fiecare nota de intretinere lunara si uitandu-ma direct la total. Acum ca am vazut aceasta eroare in nota de calcul de pe ultimele 45 de luni, pe langa reducerea numarului de persoane pot cere si restituirea sumei ? si daca da, in totalitatea ei sau doar pe ultima luna in curs unde am observat si greseala?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: I0an , utilizator 12:43, 23 August 2024
Sa puna 0 persoane pana recuperati ce ati platit in plus.
Buna ziua

1. adiceti situatia la cunostinta in scris presedintelui asociatiei
2. solicitati in acea notificare sa va calculeze sumele platite in plus (cheltuiala pe persoana/luna timp de 36 de luni). in cazul de fata datoriile mai vechi de 3 ani s-au prescris.
3. solicitati ca suma rezultata din calcul sa fie considerata credit pentru plata cheltuielilor viitoare
Doamna administrator mi-a propus acelasi lucru pentruo perioada de doar 6 luni, dar inainte sa accept sau nu - pt ca nu mi se pare corect, am zis sa intreb aici poate a mai trecut cineva prin acelasi lucru sau poate primesc un raspuns dpdv legal. Multumesc mult oricum!
Multumesc mult de tot!

~ final discuție ~