avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters71734

Activitate ContSters71734

Răspuns la discuția Majorare pensie intretinere
Deci sa inteleg din aceasta ca desi fostul dvs sot,avea o pensie mai mica decat salariul minim pe economie,a fost obligat totusi sa plateasca 25% din salariul minim pe economie la acea data?
Răspuns la discuția Majorare pensie intretinere
Multumesc frumos domnule avocat,mentionez ca nu am alte venituri,nu detin nici o proprietate,locuiesc in casa tatalui meu,activitatea la locul de munca actual am inceput-o in luna iunie 2008,mentionez ca am chitante de mana semnate de el,cum ca incepand cu anul 2003 am platit aproape in fiecare luna suma de 60 lei,uneori 70 lei (in masura posibilitatilor financiare),singura mea problema ar mai fi ca in anul 2007 nu am fost angajata niciunde,dupa data de 12 ianuarie 2007 cand mi s-a terminat somajul
El nu cere retroactiv nimic,dar mentioneaza cum ca nu i-as fi platit niciodata pensia de intretinere a fetitei,ceea ce nu este adevarat,ptr ca eu am chitantele semnate de el (e drept,chitante de mana).
As dori sa va intreb daca si chitantele de mana sunt valabile in instanta?

Va multumesc frumos.
Fostul meu sot are in ingrijire fetita noastra,mentionez ca am platit pensie alimentara,el acum solicita la judecatorie ''majorarea pensiei alimentare'',as dori sa stiu care sunt sansele ca el sa castige aceasta actiune?mentionez ca in prezent sunt angajata doar 4h/zi cu un salariu minim de 250 RON/luna ,nu dispun de alte venituri,ceea ce inseamna ca nu am de unde plati 25% din 640 RON (care este sal minim la 8 ore/zi),mai mentionez faptul ca pot face dovada cu contractul meu individual de munca si cu stat de plata ,in care se mentioneaza clar ca salariul meu este de 250 RON brut/luna.

Va multumesc frumos,in speranta unui raspuns.

PS - daca am primit citatia in care mi se cere sa depun o intampinare ,ce si cum trebuie sa fac si ce alte probe as putea sa aduc?care sa sprijine afirmatiile de mai sus?