Bună seara! Suntem o comunitate de părinți și vrem sa facem o petiție către doamna directoare a școlii gimnaziale. Menționez că la începutul anului școlar n- ea s- a adus la cunoștință un regulament pe care l- am acceptat și semnat în care una dintre reguli era cea a vestimentației, aceea de a purta o bluză albă și pantaloni de culoare închisă. Regulă căreia ne- am conformat. Săptămâna trecută am fost informați că vrea să introducă uniforma școlară, impusă de dânsa, ceea ce înseamnă achiziționare de tricouri și bluze ( în nuanțe de alb cu negru imprimate cu sigla scolii) cumpărate de la o anumită firma cu preturi de 80- 85 lei . Noi , părinții ,i- am propus doamnei directoare să ne ofere ocazia sa le imprimam pe acestea cumpărate de noi , cu sigla scolii, pentru a mai reduce din cheltuială. Menționez că sunt părinți care au și 3- 4 copii la școală. Răspunsul a fost că nu este o cerință ci o informare. Și să nu ne mai plângem că avem burse și unii copii vin cu telefoane de mii de lei!! Cum am putea depune în mod oficial către școală nemulțumirile legate de tot ce se întâmplă ?.Schimbările s- au impus în mod verbal , fără a semna un nou contract Noi, părinții ,suntem de acord cu uniforma școlară dar credem că trebuia să fim anunțați la începutul anului școlar sau la ședința cu părinții. Vă mulțumim anticipat!
Mi s- a adus la cunoștință schimbarea unor termeni din contractul anterior, anume reducerea sporului de weekend de la plata de 200%la 15 % și creșterea salariului brut cu 500 lei . Întrebarea mea este daca este normal sa fiu anunțată de acestea la sfârșitul lunii( august) când de fapt noul contract s- a pus în vigoare din 01 08 .? Menționez că lucrez in ture de 12 ore. ( 2 zile lucrate - 2 libere)