sint un astfel de caz extrem, stimata doamna
vede copilul in fiecare saptamina si suna in fiecare zi, inclusiv in ziua de simbata dupa ce il aduce(cu 2 ore intirziere) sa intrebe ce face copilul.Vi se pare normal? Daca da, atunci nu va doresc sa treceti prin ce trec eu si nici sa intilniti oameni prefacuti precum fostul meu sot.
pacat ca efectul noului cod civil si al acestor hotariri judecatoresti atit de obiective si corecte se vor vedea mult mai tirziu, cind ne vom da seama ca acesti copii nu vor avea o educatie unitara si o viata ordonata si linistita. sint curioasa daca ar fi vorba despre dinsii acesti judecatori ar mai da astfel de hotariri???eu nu fac decit sa incerc sa ma apar in situatia in care fostul meu sot incearca sa ma santajeze emotional prin intermediul copilului si sa imi controleze programul si viata.... nu mi se pare normal, dupa divort fiecare are viata lui,ce sa fac acum sa ma vad zilnic cu fostul sot??
buna ziua,
eu nu sint avocat, nici magistrat,sint un simplu contabil dar ca orice om cu experienta de viata imi dau seama ca o lege trebuie aplicata in functie de situatie, magistratul respectiv trebuie sa gindeasca si prin prisma unei experiente de viata , nu poti da astfel de hotariri doar privind prin ochelari de cal, daca doi oameni se inteleg se duc singuri sa ceara custodie comuna ,nu trebuie sa ii oblige legea.
efectul va fi invers celui urmarit: tensiunile intre parinti vor fi mai mari si de suferit va avea doar copilul( al carui interes trebuie ocrotit).
de asemenea ,acces neingradit e o prostie, fiecare parinte are un program,sint despartiti,acum ce sa faca sa se recasatoreasca pt ca altfel...nu vad cum ar putea fi acces neingradit...
nu ar lipsi niste norme la acest cod civil
[ editat- va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]