avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate wild_blueberries

Activitate wild_blueberries

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Cine a platit impozit pe toata acesata perioada? Cine figureaza la taxe si impozite pe acel imobil?

Mama a platit impozit in numele fratelui ei. La primarie figurează fratele ei la taxe si impozite.
Buna ziua,

Unchil meu in anii 90 avea un AF prin care a achizitionat de la un SRL un spatiu comercial. Achizitia s-a facut printr-un credit la fosta Bankcoop (B.A.N.C.O.P. scrie pe factura) virat catre contul bancar al SRL-ului, la BRD.

Tot ce am la indemana e o copie la factura originala. Cred ca e posibil sa obtin de la arhivele Bankcoop si BRD detaliile tranzactiilor.

La momentul actual atat FN-ul cat si SRL-ul nu mai exista iar singurul document pe care il avem e factura susmentionata. Evident imobilul nu este intabulat.
Mama desfasoara o activitate comerciala de ani de zile in acel spatiu, unchiul are probleme financiare si nu poate sa aiba proprietati pe nume deoarece, cel mai probabil, i se va pune sechestru pe ele.

Obiectivul meu este urmatorul: vreau sa intabulez aceasta proprietate pe numele mamei.
1. Ce se poate face? (orice idee e de mare ajutor)
2. Care ar fi costurile juridice?