avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate Cklaudia

Activitate Cklaudia

Răspuns la discuția Concediu de lauzie fat mort
Va multumesc frumos! Mi-ati fost de mare ajutor!
Răspuns la discuția Concediu de lauzie fat mort
Multumesc, doar ca eu am nascut copilul mort(a murit intrauterin), deci nu am certificat de nastere.Este aceeasi situatie ca arunci cand se naste si moare dupa?
Buna ziua, am o intrebare in legatura cu acordarea de concediu medical de lauzie.Am nascut la 31 de saptamani de sarcina un fat mort, nu am apucat sa intru in concediu prenatal, pot beneficia de concediu de lauzie avand in vedere ca am nascut fat mort si nu am apucat sa intru in concediu prenatal?Medicul de familie zice ca nu. Va multumesc anticipat!
Cine intocmeste raportul de evaluare al femeii gravide?
Buna ziua,
Sunt medic rezident, cu post in judetul Harghita (angajata la Spitalul din jud Harghita) dar imi desfasor activitatea in judetul Mures. Am informat angajatorul din judetul Harghita, despre starea mea fiziologica de graviditate, ar urma sa mi se intocmeasca raportul de evaluare a riscului profesional. Medicul de medicina muncii la care apartin (judetul Harghita) imi spune ca nu o poate intocmi deoarece nu are dreptul sa evalueze locul de munca din alt judet. Medicul de medicina muncii din judetul Mures (unde imi desfasor acivitatea) spune ca nu poate intocmi raportul deoarece eu apartin de medicina muncii din judetul Harghita. Ce trebuie sa fac? Cui sa ma adresez?Va multumesc!