avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de lauzie fat mort
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de lauzie fat mort

Buna ziua, am o intrebare in legatura cu acordarea de concediu medical de lauzie.Am nascut la 31 de saptamani de sarcina un fat mort, nu am apucat sa intru in concediu prenatal, pot beneficia de concediu de lauzie avand in vedere ca am nascut fat mort si nu am apucat sa intru in concediu prenatal?Medicul de familie zice ca nu. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2025
Cklaudia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cklaudia , utilizator 10:38, 8 Ianuarie 2025
Bună dimineața,

Colegii mei au răspuns la o întrebare similară aici:

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Aveți și baza legală pentru medicul de familie.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Multumesc, doar ca eu am nascut copilul mort(a murit intrauterin), deci nu am certificat de nastere.Este aceeasi situatie ca arunci cand se naste si moare dupa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul maternal ARIAN09 ARIAN09 Buna ziua sunt insarcinata in 27 saptamani .as dori sa intru cu 84 de zile in concediul pt sarcina , maternal ,pt ca mediul in care lucrez nu e prielnic .As ... (vezi toată discuția)
Care este numarul maxim de zile de concediu de lauzie care se poate acorda in cazul copilului nascut mort DanutzzaR DanutzzaR Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste numarul de zile de concediu de sarcina si lauzie de care am dreptul in cazul in care am nascut un copil mort la ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind concediul prenatal crengum29 crengum29 Buna dimineata, Va deranjez cu cateva intrebari: 1) La cate luni de sarcina (respectiv saptamani) se poate intra in concediu prenatal? Mentionez faptul ... (vezi toată discuția)