avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria Spatacean

Activitate Anamaria Spatacean

Si ce pot eu sa fac daca nu au fost scanati anii inainte de 2001 , unde as putea sa ma adresez ca sa rezolv aceasta problema , multumesc
Imi cer scuze cred ca mai jos in intrebarea initiala am pus 2011

Cornel Vasile a scris:

1. Nu exista carte de munca in format electronic.

2. Daca carnetul de munca al sotului dvs a fost scanat, datele consemnate in carnet trebuiau sa apara in contul de pe site-ul CNPP.

3. Un carnet de munca scanta de CNPP are aceeasi valoare juridica ca si un carnet de munca nescanat.

4. Operatiunea de scanare s-a finalizat cam pe la sfarsitul anului 2014.

Buna dimineata
Recent am avut acces la cartea de munca in format electronic
Sotul meu nu are nici o intrare inainte de 2011 cand a inceput sistemul electronic (stagiu militar plus restul de approx 5 ani de la diferiti angajatori )
Initial am crezut ca CNPP nu a avut acces la cartea lui de munca , dar am gasit si descarcat prima pagina din cartea de munca din contul lui
Ce trebuie sa facem ca anii lucrati prior sa fie adaugati
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Cornel Vasile a scris:

Din ianuarie 2007 e considerata vechime în munca

Legea nu are efect retroactiv.

Multumesc mult , o zi buna

Cornel Vasile a scris:

Despre ce perioada este vorba?

Din cate am citit CCC din somaj e considerat vechime in munca plus ca am si 12 luni lucrate inainte de nasterea copilului ( in acea fereastra de 2 doi ani inainte de nastere)
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Despre ce perioada este vorba?

Concediul de maternitate a inceput in iunie 2002 pana in iunie 2004
Am iesit in concediu de maternitate din somaj, asta s-a intamplat acum 22 de ani , recent am avut acces la cartea mea de munca si am vazut ca acei 2 ani (de concediu) lipsesc , pe cine ar trebui sa contactez sa rezolv aceasta problema
Multumesc anticipat pentru raspunsuri