avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate Constantina170892

Activitate Constantina170892

Vă mulțumesc!

@SunnyXxxX
Am o înregistrare în care a făcut foarte urât și am o înregistrare când m-a încuiat afară și se aude pe fundal când mi-a spus să plec, dar știu că sunt discutabile astea cu înregistrările...
Cred că pot să chem și un martor, un prieten de familie comun care, după o discuție cu socrul meu, a mers la mama la ușă să o sfătuiască pe mama să mă îmbrac într-un anume fel la o anumită ceremonie, deși noi discutaserăm deja pe tema asta. Soțul meu susține că nu l-a trimis tatăl lui, dar chiar și așa, nu se face să mă bârfească, nu? Este tot un abuz și ăsta, mai ales că mereu am purtat ținute decente și îl asigurasem că o să port costum național.

@Avocat Neagu Elena
Așa este, aveți dreptate, deja după doar 2 ani de căsătorie am slăbit câteva kilograme și nu mai dorm nopțile...
@ CLAUDIU LASCOSCHI
Noi locuim la oraș. Am ceva mesaje pe Facebook in care el scrie că el o să gestioneze banii și că eu să îi cer ptr ce am nevoie ( eu am avut o perioadă un job mai prost platit și apoi am rămas fără el), am ceva mesaje din cate rezultă că de ziua mea el își făcuse planuri să îl serbeze pe fratele lui fără să mă invite (noi eram certați, dar locuiam împreună), în rest o am pe mama care știe mai multe certuri dintre noi și care a achitat mai multe taxe de înscriere la concursurile mele din bani proprii).
Am și două înregistrări în una din ele face foarte urât și în alta mă incuiase pe dinafară și se aude pe fundal cum mi+a spus să plec...
Vă mulțumesc!

Aș vrea să conștientizeze gravitatea faptelor lui.
Nu prea am martori deoarece soțul meu ocupă o poziție aparte în societatea și ține la imaginea lui, astfel că în public se comportă normal și chiar afișează o atitudine respectuoasă și binevoitoare.
Tot din cauza profesiei sale el nu poate să divorțeze ( mai ales pe cale amiabilă) decât ptr anumite motive. Trebuie să "lupte ptr familie".
Bună seara, soțul meu m-a lovit cu cureaua în urmă cu aproximativ un an. Nu am mers să eliberz certificat medico-legal, însă am poze cu vânătăile și cu obiectul pe care l-a folosit când mi-a aplicat corecția. Din pozele cu vânătăi se poate observa oarecum forma obiectului folosit (o curea). De asemenea, tatăl lui are cunoștințe despre disputa respectivă și despre aplicarea corecției. Dacă deschid un proces de divorț pot folosi pozele respective pentru a demonstra că soțul este violent? Există un termen care dacă trece face că pozele să nu mai poată fi folosite în proces? Vă mulțumesc!