avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate Cleocleo

Activitate Cleocleo

Dapix a scris:

Daca sunteti angajat, in prima faza se pune poprire pe salariu, si apoi mai sunt cautate si alte bunuri.

Sa ceara bunicul un extras de la cartea funciara, sa vedeti cu totii daca nu cumva este pusa ipoteca pe imobil.

Da sunt angajat dar,nu am primit nici o executare pe salar nici la angajator,nici la banca,doar plicul respectiv,o sa scoatem și un extras funciar sa vedem.

Nu am girat cu casa nici nu am dat actele casei la luarea creditului.
Multumesc pentru răspuns!

gi-jane2 a scris:

Pana la urma, a cui e casa?
Bunicul și tatăl dvs sunt decedați?

Casa este pe numele bunicului din partea tatălui si trăiesc amândoi

Dapix a scris:

Daca aveti calitatea de succesor la acel apartament, poate fi executat silit, dupa ce se parcurge cateva etape.

Bunicul si tata mai traiesc'?

Da trăiesc amândoi și casa este pe numele bunicului
Nu sunt decedați
Buna,am luat un credit la banca,am întârzieri peste 90 zile,am primit acasa un plic de la un executor judecătoresc ca a început executarea imobilului la adresa de pe buletin,țin sa Menționez ca aceasta casa nu este pe numele meu. Nu am primit propire pe salar doar acest plic unde scrie ca a început executarea silită pe imobil. Am încercat sa sun la nr. De telefon de pe plic,am trimis mail,la telefon nu a răspuns nimeni dar in schimb am primit mail unde scrie pe scurt ca imobilul poate fii executat deoarece este pe numele bunicului meu si eu o sa fiu Moștenitor legal după bunicul si tatăl meu. Vreau părerea unui avocat,fără răutăți va rog, dacă se poate scoate la licitație casa care nu este pe numele meu. Multumesc!
Îmi puteți scrie in privat despre situația exactă in care ba aflați si poate pot sa va ajut

Cleocleo a scris:

R.M.M a scris:

Bună seara. Am pățit același lucru. Ați rezolvat ceva, aflat ceva?

In ce stadiul sunteți cu aplicația? Ați terminat sarcinile și nu va puteți scoate fondurile din cauza scorului scăzut? Is foarte ciudați de aia trebuie citit cu atenție termenii și condițiile

R.M.M a scris:

Bună seara. Am pățit același lucru. Ați rezolvat ceva, aflat ceva?

In ce stadiul sunteți cu aplicația? Ați terminat sarcinile și nu va puteți scoate fondurile din cauza scorului scăzut? Is foarte ciudați de aia trebuie citit cu atenție termenii și condițiile
nu știu in ce punct ați ajuns. Ați băgat bani PTR finalizarea sarcinii,ați terminat sarcina și nu v-ați putut retrage fondurile din cauza comerciantului care v-a reclamat? Sau ați terminat sarcinile și acuma va cer sa plătiți 15%penalitati pentru ca scorul este scăzut de la 100 a scăzut sa 85 sau mai mic? Is foarte,ciudați și au niște termeni și condiții ciudate.