avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna,am luat un credit la banca,am întârzieri peste ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna,am luat un credit la banca,am întârzieri peste 90 zile,am ...

Buna,am luat un credit la banca,am întârzieri peste 90 zile,am primit acasa un plic de la un executor judecătoresc ca a început executarea imobilului la adresa de pe buletin,țin sa Menționez ca aceasta casa nu este pe numele meu. Nu am primit propire pe salar doar acest plic unde scrie ca a început executarea silită pe imobil. Am încercat sa sun la nr. De telefon de pe plic,am trimis mail,la telefon nu a răspuns nimeni dar in schimb am primit mail unde scrie pe scurt ca imobilul poate fii executat deoarece este pe numele bunicului meu si eu o sa fiu Moștenitor legal după bunicul si tatăl meu. Vreau părerea unui avocat,fără răutăți va rog, dacă se poate scoate la licitație casa care nu este pe numele meu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 7 Octombrie 2024
Pana la urma, a cui e casa?
Bunicul și tatăl dvs sunt decedați?
Daca aveti calitatea de succesor la acel apartament, poate fi executat silit, dupa ce se parcurge cateva etape.

Bunicul si tata mai traiesc'?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Nu sunt decedați

Dapix a scris:

Daca aveti calitatea de succesor la acel apartament, poate fi executat silit, dupa ce se parcurge cateva etape.

Bunicul si tata mai traiesc'?

Da trăiesc amândoi și casa este pe numele bunicului

gi-jane2 a scris:

Pana la urma, a cui e casa?
Bunicul și tatăl dvs sunt decedați?

Casa este pe numele bunicului din partea tatălui si trăiesc amândoi

Alte discuții în legătură

Credit cu garantie imobiliara - girant mlehelsz mlehelsz Buna ziua, Tatal meu a decedat si era girantul cuiva, care si-a facut un credit mare cu garantie imobiliara. O parte din garantie face parte din ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil al tatălui decedat, succesiune nedezbătută Carsteamarius Carsteamarius Buna seara.Am si eu o întrebare daca tatăl meu a decedat în 2011 si acum vreo câțiva ani am primit de la Cec Bank o executare silita pt bunul imobil care ... (vezi toată discuția)
Contract titlu executoriu ,mostenire ancaalina ancaalina Buna ziua, tatal meu a mostenit in urma decesului tatalui sau,25% dintr-un imobil,dupa perfectionarea actelor de succesiune,sora sa i-a dat suma de 30 000 ... (vezi toată discuția)