avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Activitate Livia44

Activitate Livia44

Cunosc metodologia cadru si acolo e precizat "toate veniturile nete supuse impozitarii" Intrebarea mea la dvs era daca alocatia si pensia alimentara se iau in calcul in stabilirea venitului pe membru de familie monoparentala, Eu cred ca NU, pentru ca sunt venituri neimpozabile. Dar scoala zice ca DA. Am nevoie de cadrul legal, art/alin/lit care sa specifice ca alocatia si pensia alimentara NU sunt venituri impozabile, si nu trebuie luate in calcul pentru stabilirea venitului pe membru de familie monoparentala. Cu acestea 2 adunate, depasesc pragul de venit pe membru de 2363 ron si pentru o ambitie a scolii copiii mei nu vor beneficia de un drept al lor.
Bună ziua! Alocația de stat pentru copii și pensia alimentara sunt venituri supuse impozitarii? Rog raspuns cu justificare prin lege, articol, litera. Am nevoie sa argumentez școlii, care consideră ca si aceste două intra in calculul venitului mediu net pe membru de familie la acordarea bursei sociale pentru familie monoparentală. Multumesc!