avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate susan elena

Activitate susan elena

Sunt o persoana cu handicap accentuat lucrez 8 iar angajatorul nu îmi da cei 15% din salariul brut,idemnuzatie care beneficiază prin legea 22 din legea cadru 153/2017
Răspuns la discuția salarizare
Va rog tare mult îmi puteti răspunde de 3 luni nu primesc acestu bani va las un tel 0770884718 .mulțumesc.
Discuție salarizare
am handicap accentuat si angajatorul refuza sa imi de cei 15% din salriul brut , sunt bugetar si o parte de bani primesc de la stat si o parte din fonduri propri, am sau nu dreptu la acesti bani unde ma pot adresa. va rog tare mult astept un raspuns urgent
Discuție Salar
De ce nu răspundeti la întrebări,de ce nu va documentati înainte de a răspunde,de ce duceti lumea în eroare,de ce nu specificați în răspunsuri dv concret si la subiect ce ne interesează.Dacă sunteți de profesie darie dovada,pana acum nu ma,ti convins cu nimic.*Din întrebările puse nu miati răspuns nimic.
Răspuns la discuția contributii
buna ziua! asa cum v-am mai spus sunt o persoana activa dar am acest handicap accentuat definitiv,Va intreb sunt sunt indreptatita sa primesc cei15% la suta la salriu. va amintesc ca primesc salariu o parte din fonduri publice si o parte de la stat.

salariu.
Discuție pensie
Sunt Elena, lucrez ca bibliotecar , am o vechime de 33 de ani, iar varsta 59 de ani.Lucrez program de 8 0re si am handicap accentuat. Handicapul il am din 2005. sunt platitoare de asigurari sociale integrale, Am beneficiat in urma handicapului doar de scutire de impozit. Daca doresc sa ies la pensie acum , cu ce pensie voi iesi? va mai intreb daca doresc acum insotitor pentru handicap ce pasi trebuie sa urmez?unde ma adresez ce fac?
daca sau aprobat cei 15% spot
va rog pueti sa ma ajutati cu salariu? Cat platesc la stat contributii? si ce trebuie angajatorul sa imi dea mie la salar (adica salariu marit cu 15%, scutire de anumite taxe si altele fiind o persona cu handicap accentuat si lucrand 8 ore.)? pe scurt ce trebuie angajatorul sa plateasca uni angajat cu handicap accentuat cu studii superioare?
Discuție contributii
sunu o persona cu handicap accentuat lucrez 8 ore cat platesc contributii la stat?
nu pot sa am o parere din moment ce nu mi-ati raspuns la intrebari?