Nu sunt de acord cu dumneavoastra. Domeniul public al statului, nu cred ca trece in proprietatea privata a persoanei care l-a inchiriat. Aceasta dobandeste doar un drept de folosinta asupra lui, nu un drept de proprietate. Comparatia cu apartamentul, nu e doar eronata pentru aceasta situatie, dar e si gresita.
Cat despre inregistrari, pe baza acestora, cei reclamati au primit amenzi si au fost folosite ca probe. Deci exista o motivatie intemeiata, nu doar ca au fost facute 'ca n aveam eu ce face'.
Mai ales ca mi s au solicitat probe ale activitatii desfasurate acolo pentru ca acestia sa fie sanctionati. Dupa aceeasi logica, nu poti folosi nicio inregistrare asupra unei fapte sanctionabile, din simplu fapt ca a fost savarsita de un minor? Si ca pot avea domnii parinti 'resentimente'? E lipsit de logica si, posibil, de fundament.
De aceea, va multumesc pentru raspuns, dar rog o parere mai avizata, daca se poate.
adriandimitriu a scris:
Dacă au închiriat spațiul, atunci e al lor, deci privat. Eu dacă închiriez de la dvs un apartament, acesta e al meu, pe perioada contractului. Cât despre filme cu minori...eu m-aș fi abținut, însă probabil că există resentimente serioase