POPA GHEORGHE a scris:
....
Puteti merge iarasi in audienta la director, sa-i amintiti de promisiunea facuta si de de aceste prevederi legale.
Puteti face si o sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data mai intai directorului si ulterior, dupa caz, la ITM.
Din mesajul dvs. inteleg ca sunt necesare modificari constructive ale cladirii, caz in care, este necesara proiectare si apoi executie, plus fonduri. Deci, nu se poate face batand din palme.
Lucrarea poate fi inclusa in planul anual de prevenire si protectie din domeniul ssm, al firmei. Lucrarile din acest plan sunt deductibile fiscal din bugetul anual al firmei.
In firma lucrez de vreo 15 ani si inteleg cum functioneaza "sistemul" interior si chiar nu se pune problema de fonduri. In plus, firma (care este un S.A.) are propria echipa de santieristi, electricieni, lacatusi, care fac inca ultimele finisaje si adaptari tehnice ale noii locatii in timp ce noi matriterii ne dasfasuram activitatea printre ei care cum putem.
Usa de la baie e din termopan, nici macar nu trebuie cumparata alta, s-ar putea recupera si remonta.
Inteleg si faptul ca lucrurile nu se pot intampla instant dar au trecut 2 saptamani de la solicitarea mea si inca nu s-a intamplat nimic.
Am sa mai astept inca 2 saptamani dupa care va voi urma sfatul sa ma adresez conducerii cu o sesizare scrisa (cu nr de inreg si tot ce trebuie) si daca nici asa nu voi rezolva problema, ma voi adresa ITM-ului. Daca sub nici o forma nu se vor lua niste masuri, in ultima instanta imi ramane sa-mi caut alt loc de munca.
Va multumesc pentru raspuns.
Cu respect.