Mulțumesc! Există șanse să îmi ia copilul ? Sau putem obține custodie comună? Eu știu doar ca are nevoie de amândoi părinți, indiferent dacă mai suntem sau nu
Bună ziua!
Eu muncesc, și am venit. Iar după naștere primesc indemnizație de creștere copil.
Bani strâng, pun deoparte, dar încă nu e suficient pentru a lua un apartament. Nu există posibilitatea să ne dea drepturi egale asupra copilului? Să înțeleg ca exista posibilitatea ca doar unul sa aibă drepturi asupra copilului?
Mulțumesc!
Bună ziua!
Trăiesc cu partenerul meu în concubinaj, nu avem de gând să ne căsătorim. Așteptăm și un copilaș. Este o persoană care se enervează repede, trebuie în secunda 2 să îi scriu când am plecat și tot, ca altfel îmi face scandal. Și mereu dă vina din orice pe mine și nu îmi ascultă și opiniile mele, deoarece din punctul lui de vedere nu gândesc bine. Vrea doar el să aibă dreptate. Și există posibilitatea să ne despărțim, pentru ca simt ca nu mai pot în starea asta de frică să stau mereu cu el și să execut tot ce îmi spune în secunda doi( deși el nu vede asta). Există posibilitatea după ce se naște copilul să mi-l ia de lângă mine? El pe parcursul sarcinii nu se implică, nu vine la controale, nu îmi dă bani de analize sau ceva (mă descurc eu cu asta). Mă poate decădea din drepturi? Eu nu am apartament , casa, la fel nici el, însă părinții lui da, părinții mei nu. Îmi este frică , ca îmi va lua copilul.
Vă mulțumesc!