Cont închis la pariuri sportive online in baza verificării suplimentare. Pe data de 21.09.2024 , am câștigat un bilet la o casa online de pariuri sportive in valuare de 35.000 lei , am incercat sa fac o retragere și casa de pariuri respectiva mi-a cerut verificări suplimentare , a dorit să vorbească cu mine telefonic. La primul apel telefonic nu am putut răspunde și a răspuns alt cineva zicandule că nu sunt acasă.Dupa aceea între timp cartela mea care era înregistrată nu a mai funcționat și i-am contactat după alt numar și nu au dorit să vorbească cu mine decât după numărul înregistrat pe cont care numai era funcțional. Le-am cerut telefonic și prin email sa schimb numărul de telefon asociat contului și aceștia mi-au spus că nu este posibil.Acum am primit email că, contul meu a fost dezactivat , toate pariurile anulate , și banii depuși de mine in cont vor fii returnați ( fără balanta de 35.000 lei) pe motiv că suspectează ei că altcineva a folosit contul meu și nu am putut face verificarea suplimentara cum au cerut ei!Cum îmi pot recupera balanta contului din moment ce ei mi-au spus că decizia este definitiva