avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cont închis la pariuri sportive online in baza ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cont închis la pariuri sportive online in baza verificării ...

Cont închis la pariuri sportive online in baza verificării suplimentare. Pe data de 21.09.2024 , am câștigat un bilet la o casa online de pariuri sportive in valuare de 35.000 lei , am incercat sa fac o retragere și casa de pariuri respectiva mi-a cerut verificări suplimentare , a dorit să vorbească cu mine telefonic. La primul apel telefonic nu am putut răspunde și a răspuns alt cineva zicandule că nu sunt acasă.Dupa aceea între timp cartela mea care era înregistrată nu a mai funcționat și i-am contactat după alt numar și nu au dorit să vorbească cu mine decât după numărul înregistrat pe cont care numai era funcțional. Le-am cerut telefonic și prin email sa schimb numărul de telefon asociat contului și aceștia mi-au spus că nu este posibil.Acum am primit email că, contul meu a fost dezactivat , toate pariurile anulate , și banii depuși de mine in cont vor fii returnați ( fără balanta de 35.000 lei) pe motiv că suspectează ei că altcineva a folosit contul meu și nu am putut face verificarea suplimentara cum au cerut ei!Cum îmi pot recupera balanta contului din moment ce ei mi-au spus că decizia este definitiva
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
VMaria45, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:36, 25 Septembrie 2024
Buna seara

Curat ghinion.... folositi o cartela de telefon niste ani de zile si fix, dar fix cand ati castigat o suma mai mare de bani si aveti nevoie de ea pentru validare atunci se strica...

Aveti grija ca accesul la platforma e monitorizat/inregistrat, la fel si convorbirile telefonice. Si sunt destule articole din codul penal in care o astfel de fapta s-ar putea incadra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Dacă am făcut cont ( sunt major ) la o casa de pariuri in numele ... andreiutzu332 andreiutzu332 Dacă am făcut cont ( sunt major ) la o casa de pariuri in numele lui tata și s-au prins cei de la verificări fiindcă aveam același număr de telefon ( ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)