Nu sunt copilarii! Am fost chemata la Politie pentru distribuirea unei poze publice in doua mesaje private si vreau sa inteleg de ce. Nu stiu ce copilarii or fi,dar am fost sunata la serviciu pentru aceasta "fapta". Si mie mi s-a parut pueril,dar a trebuit sa ma prezint. Politistul mi-a spus ca ma iarta de data asta,dar data viitoare nu mai poate face nimic daca se mai repeta. Si el mi-a spus ca tot ce-i povestesc sunt "copilarii",totusi a luat in considerare sesizarea copilareasca a colegei si m-a chemat,mi-a stricat si programul pentru acea zi.
Nu as fi pomenit niciodata despre sora ei bolnava daca nu s-ar fi comportat foarte urat cu mine intr-o vacanta la mare,unde chiar ea m-a invitat pentru 10 zile. Acolo nu stiu cum a facut,dar a inceput sa se certe si cu managera hotelului,pe urma si cu mine. M-a scuipat si m-a insultat(habar nu am avut ca poate sa se poarte asa) si apoi,dupa nici 3 zile petrecute acolo,a plecat tot ea nervoasa. Colegelor le-am povestit ce s-a intamplat la mare si am facut o legatura cu boala celor din familia ei,incercand sa-i inteleg comportamentul.
Nu era nimic rautacios sau rauvoitor. Doar le aratam celor doua colege faptul ca acea persoana e sora colegei de la serviciu si ca e bolnava de schizofrenie. Poate aici oi fi gresit.
Si totusi a intervenit. M-a chemat de acasa sa ma intrebe de ce am distribuit poza in niste mesaje private. Cea care mi-a facut reclamatie, a fost anuntata de una din persoanele carora le-am trimis poza.
Si atunci de ce politistul care m=a chemat in urma unei sesizari depuse de ea, a spus ca putea sa ma amendeze daca mai distribui poza amicilor mei in mesaje private si am profilul de pe facebook urmarit pentru 90 de zile ca si cum eram o infractoare care o hartuia pe biata fata. Cu ce o hartuiam daca eu vorbeam cu alte persoane,nu cu ea?Poate si ea a facut la fel cu pozele mele,dar nu mi-a spus nimeni.
Atunci m-a reclamat pentru barfa!
Pentru copierea pozei de la profilul ei de pe facebook si pentru distribuirea ei in doua mesaje private catre doua amice. Una dintre ele m-a tradat si i-a aratat mesajul.
Sub nicio forma nu voi face publica poza. Este deja publica prin decizia proprietarei la profilul ei public de pe facebook. Dupa ce m-a reclamat la Politie si am discutat cu politistul,i-am atras atentia ca poza este publica si ca o poate vedea si copia oricine. Cand am ajuns acasa,poza a disparut de la profil. Eu am trimis poza doar in mesaje private.
Credeam ca termenul de "barfa" inseamna altceva, in sensul ca e o calomniere a unei persoane afirmand lucruri false despre aceasta. La mine a fost o intamplare ridicola si reala. Nu m-am asteptat sa am parte de asa ceva in timpul unei vacante unde am fost invitata chiar de persoana care s-a purtat cu mine in acest fel. La serviciu aceasta persoana nu s-a purtat niciodata asa si nici nu banuiam ce tare comportamentale poate avea. Nu am reclamat-o atunci pentru ca ma aflam intr-o statiune la mare si nici nu mi-a trecut prin cap ca ar trebui sa reclam o colega la Politie.Am zis sa treaca de la mine,dar vad ca ea nu m-a iertat pe mine cand am facut o greseala cu distribuirea acelei poze publice de la profilul ei in mesaje private adresate unor amici.
Multumesc,ma scuzati ca am repetat cam acelasi subiect.Am vrut doar sa-l detaliez.