avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua! Este ilegal sa copiezi poza publica a unei ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua! Este ilegal sa copiezi poza publica a unei persoane ...

Buna ziua! Este ilegal sa copiezi poza publica a unei persoane de pe facebook si sa o trimiti intr-un mesaj privat unor prieteni? Unul din acestia te tradeaza si anunta proprietarul pozei ,iar acesta iti face plangere la Politie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:02, 23 Octombrie 2024
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara acceptul persoanei din poza, daca faceti poza, publica, puteti avea probleme in instanta sesizata.
Plangere pentru ce v-a facut?
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă poza e publica , puteti sa o arătați cui vreti.
Nu înțeleg pt ce v-a făcut plângere.
Dar daca e doar trimisa in mesaj privat si atat? Nu e postata public nicaieri.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
ori este pe facebook ori a fost trimisa in privat ?

Alte discuții în legătură

In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook ... Magdalena22 Magdalena22 In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook o poza si am trimis-o unor amici in mesaje private. Unul din acestia a anuntat autoarea pozei ... (vezi toată discuția)
Cum reclam o persoana care foloseste un cont fals de facebook si publica poze personale Clarence Clarence Prietenul meu si fosta prietena a lui sunt in conflicte si si-au adresat cuvinte grele unul altuia, amenintari... iar eu am cazut la mijloc... el ca sa arate ... (vezi toată discuția)
Pozata nud ContSters330856 ContSters330856 Buna ziua...in cursul saptamanei acesteia , m-am intalnit cu un necunoscut , presupunand ca trebuia sa fac niste poze normale, pentru promovare de produse ... (vezi toată discuția)