avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pozata nud
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pozata nud

Buna ziua...in cursul saptamanei acesteia , m-am intalnit cu un necunoscut , presupunand ca trebuia sa fac niste poze normale, pentru promovare de produse (poze in care trebuia sa mi se vada tot corpul, adica in costum de baie ) ..Inainte de a ajunge aici , vorbisem cu o tipa , pe facebook..care imi spusese cum stau lucrurile, pe romaneste , m-a prostit sa ma intalnesc cu tipul sa mi fac pozele ...Iesisem seara la ora 22:00 de la servici , apoi m-am intalnit cu respectivul ...ne-am plimbat putin prin oras...dupa care mi-a spus sa mergem la o locatie sa facem pozele..am iesit din localitate...am ajuns la un restaurant-pensiune si am intrat acolo...am facut poze normale, dupa care ma suna prietenul meu ...si mi a spus sa i spun ca nu sunt cu el , ca sunt cu tipa cu care am vorbit pe facebook... i am zis ca nu , ca oricum stie de toata treaba asta...si a zis ca , ,,tu faci cum spun eu, ca e mai bine''...am mintit ...dupa care m am trezit obligata sa pozez facand sex oral , anal ...acum ma cauta si eu nu vreau sa ma bag in asemenea combinatii...imi trimite mesaje , ca o sa fac ceea ce trebuie ... sunt distrusa ...mi e frica ca o sa apara pozele ....stiu , sunt cea mai mare proasta ...dar nu m am gandit ca mi se poate intampla asa ceva :(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:35, 15 Septembrie 2014

Concret cum " m am trezit obligata ...",v-a amenintat,v-a constrans afirmand ca daca nu faceti ,va publica pozele ?

Care poze va ameninta ca le face publice, cele normale sau cele pe care le-ati facut cand v-ati "trezit" obligata?
In anuntati ca faceti plangere la parchet pentru santaj.
Nu, nu ma ameninta ca-mi publica pozele...doar imi trimite mesaje ca si cum ar trebui sa fac ceea ce spune. In primul rand am blocat-o pe tipa, pe facebook, apoi mi am dezactivat profilul, De cateva zile, insa , nu ma mai cauta...mi se pare suspecta aceasta tacere...ce ar trebui sa fac?
Sa va vedeti de viata in continuare ca si cum aceasta poveste nu ar fi existat. Daca va mai cauta individul il anuntari ca veti face plingere la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire poze indecente Octa88 Octa88 Buna ziua. O persoana are poze nud cu mine si ameninta ca va distribui si chiar a distribuit la 2-3 persoane pe facebook. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)