avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... In urma cu un an, am copiat de la un profil public de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook ...

In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook o poza si am trimis-o unor amici in mesaje private. Unul din acestia a anuntat autoarea pozei care m-a reclamat la Politie. Am fost chemata de politist care a inceput sa ma mustre ca autoarea a venit cu printuri la el care contineau acele mesaje private cu poza distribuita.. I-am atras atentia politistului ca poza este publica si poate fi copiata de oricine altcineva, iar acesta a spus ca imi face o favoarea si nu ma sanctioneaza. Cand i-am povestit ca persoana care m-a reclamat s-a purtat intr-o anumita imprejurare foarte urat cu mine in sensul ca mi-a adresat injurii: "psihopata,circareasa" si m-a scuipat in camera hotelului unde eram cazate, a spus ca astea sunt copilarii si nu justifica de ce i-am luat poza si am distribuit-o in mesaje private unor amici cand le-am povestit ce a facut. Intentia mea nu era sa o denigrez . Am vrut doar sa le povestesc ce am patit cu ea in vacanta,adaugand si poza ei in care semana foarte bine cu sora ei bolnava de schizofrenie. Politistul a spus ca e foarte grav ce am facut si abia a reusit sa ma ierte si sa nu ma amendeze. Era clar ca acea persoana care m-a reclamat si care a avut un comportament oribil in vacanta,isi batea joc de mine mintind impotriva mea.. I-a spus politistului ca eu am jignit-o pe ea. Politistul mi-a replicat ca el nu are ce sa-i faca daca incidentul s-a petrecut in alta localitate, in schimb era foarte critic cu mine ca am jignit-o pe ea,lucru fals. In mesajele private nu am jignit-o sub nicio forma,doar am prezentat ce a facut in vacanta. Imi amintesc ca in vacanta ,cand m-a scuipat si insultat ,i-am spus ca se poarta precum cineva de pe strada. Asta poate a fost singura jignire.,dar s-a intamplat in vacanta. Or,politistul imi reposa ceva petrecut in alta localitate si nu ar fi trebuit sa-l intereseze discutia de acolo,nu?. Comentariile sunt de prisos. Intrebarea mea este urmatoarea: "A fost cumva acest politist mituit de persoana care m-a reclamat pentru o poza banala care era publica din dorinta clara de a-mi strica imaginea in fata colegilor la serviciu?" Mi s-a parut ca este foarte nedrept cu mine. Cred ca nu m-a penalizat pentru ca nu avea motiv,nu pentru ca a lasat el de la el.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2024
Magdalena22, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! este ilegal sa copiezi poza publica a unei persoane ... Magdalena22 Magdalena22 Buna ziua! Este ilegal sa copiezi poza publica a unei persoane de pe facebook si sa o trimiti intr-un mesaj privat unor prieteni? Unul din acestia te tradeaza ... (vezi toată discuția)
Postare facebook ContSters427991 ContSters427991 buna ziua. acum 3 ani am distribuit pe un grup de 30 de persoane, de pe facebok, o postare in care un coleg de clasa fusese prins de politisti pentru trafic de ... (vezi toată discuția)
Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)