In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook o poza si am trimis-o unor amici in mesaje private. Unul din acestia a anuntat autoarea pozei care m-a reclamat la Politie. Am fost chemata de politist care a inceput sa ma mustre ca autoarea a venit cu printuri la el care contineau acele mesaje private cu poza distribuita.. I-am atras atentia politistului ca poza este publica si poate fi copiata de oricine altcineva, iar acesta a spus ca imi face o favoarea si nu ma sanctioneaza. Cand i-am povestit ca persoana care m-a reclamat s-a purtat intr-o anumita imprejurare foarte urat cu mine in sensul ca mi-a adresat injurii: "psihopata,circareasa" si m-a scuipat in camera hotelului unde eram cazate, a spus ca astea sunt copilarii si nu justifica de ce i-am luat poza si am distribuit-o in mesaje private unor amici cand le-am povestit ce a facut. Intentia mea nu era sa o denigrez . Am vrut doar sa le povestesc ce am patit cu ea in vacanta,adaugand si poza ei in care semana foarte bine cu sora ei bolnava de schizofrenie. Politistul a spus ca e foarte grav ce am facut si abia a reusit sa ma ierte si sa nu ma amendeze. Era clar ca acea persoana care m-a reclamat si care a avut un comportament oribil in vacanta,isi batea joc de mine mintind impotriva mea.. I-a spus politistului ca eu am jignit-o pe ea. Politistul mi-a replicat ca el nu are ce sa-i faca daca incidentul s-a petrecut in alta localitate, in schimb era foarte critic cu mine ca am jignit-o pe ea,lucru fals. In mesajele private nu am jignit-o sub nicio forma,doar am prezentat ce a facut in vacanta. Imi amintesc ca in vacanta ,cand m-a scuipat si insultat ,i-am spus ca se poarta precum cineva de pe strada. Asta poate a fost singura jignire.,dar s-a intamplat in vacanta. Or,politistul imi reposa ceva petrecut in alta localitate si nu ar fi trebuit sa-l intereseze discutia de acolo,nu?. Comentariile sunt de prisos. Intrebarea mea este urmatoarea: "A fost cumva acest politist mituit de persoana care m-a reclamat pentru o poza banala care era publica din dorinta clara de a-mi strica imaginea in fata colegilor la serviciu?" Mi s-a parut ca este foarte nedrept cu mine. Cred ca nu m-a penalizat pentru ca nu avea motiv,nu pentru ca a lasat el de la el.