avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Postare facebook
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Postare facebook

buna ziua. acum 3 ani am distribuit pe un grup de 30 de persoane, de pe facebok, o postare in care un coleg de clasa fusese prins de politisti pentru trafic de droguri(aparut in ziar online), fara sa aduc alte cuvinte. Rescpectiva persoana ma amenintat cu bataie eu stergand postarea respectiva, dar salvand mesajul cu acea amenintare.

M-a mai amenintat spunandu-mi pe privat, ca sunt un sobolan, ca tatal lui care este politist ma va scoate de la facultate, si ma va trimite in judecata pe civil , unde ma va face sa raman fara nimic, fara bani de paine, - si aceastea au fost salvate. Ma jignit pe contul personal de facebook , scriindu-mi la o postare publica, injurii si calomnindu-ma. Ce as putea face?

El , ar putea intenta ceva impotriva mea, luand in considerare faptul ca a spus scopul trimiterii mele.
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2017
ContSters427991, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:33, 23 Aprilie 2017
NU aveti ce sa mai faceti nici dvs, nici el. Dati uitarii si alegeti-va prieteni cumsecade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pare ca marian godina ma da in judecata blueobelix blueobelix Nu e o gluma. Mister Marian Godina; ocupatie: eroul national al Romaniei ma ameninta ca ma va da in judecata si sa ma pregatesc . Ce e de facut in acest caz? ... (vezi toată discuția)
Amenintare - procedura plangere monica75 monica75 As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva cuiva care te ameninta ca iti face rau, acea persoana este cetatean strain. (vezi toată discuția)
Bataie la politie Mircica+ Mircica+ Am un prieten care a fost chemat la sectia de politie si a fost audiat. Cand l-am vazut a doua zi avea deja un ochi vanat si l-am intrebat ce s-a intamplat,a ... (vezi toată discuția)