avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Schimbare avatar
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Schimbare avatar

Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur problema, insa n-am reusit, cea mai drastica masura fiind logarea de pe un alt calculator.
Problema este in privinta schimbarii avatarului. Am incercat sa-l modific de mai multe ori, insa noua poza nu apare decat 25% din cea normala, iar butonul de trimitere deloc. De asemenea, nici nu apare vreo poza la "vizualizare avatar nou", cu toate ca am incercat sa modific dimensiunea pozei cu ajutorul sagetilor care apar ca si la alte softuri de gen. Repet ca acest lucru s-a petrecut si la alte calculatoare.
Cum as putea sa remediez problema? Este ceva din calculatorul meu sau este ceva tehnic ce tine de site si de administrarea lui?
Propunerea mea pentru viitor ar fi ca si la avatar sa existe un buton de stergere a lui, asa cum exista la schimbarea logo-ului, si de introducere a altui avatar. Consider ca ar fi mult mai simplu si ar disparea anumite inconveniente cum este cel de care m-am lovit eu.
Multumesc si astept raspunsurile dvs.!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:49, 17 Ianuarie 2013
Si eu em incercat sa schimb saptamana trecuta si nu s-a intamplat nimic, dar nu am mai insistat si nu m-ama uitat cam care ar fi problema sau de unde.
Si eu ma gandesc sa schimb fotografia, dar inca nu am incercat.
Cred ca se va rezolva aceasta problema.Teoretic nu ar trebui sa existe probleme.
DANRACHE, ati incercat sa modificati cadrul pozei , in sensul de a o micsora .. si eu am patit asa ceva si am micsorat poza :)
In momentul in care se incarca o poza, aveti o serie de posibilitati sa editati poza respectiva. Peste poza se aplica un "strat" care va permite sa vizualizati cum va arata avatarul dvs. in momentul in care decideti sa il schimbati.

Cu alte cuvinte daca trageti de colturile ferestrei pe care o vedeti pusa peste avatarul incarcat recent, o sa puteti mari sau portiunea de poza pe care doriti sa o folositi ca avatar.

In alta ordine de idei, la momentul incarcarii unei poze in sistem exista niste limitari tehnice: de dimensiune si de marime a pozei. Specificatiile exacte sunt scrise la momentul la care incarcati poza.

Prin urmare, incercati sa vedeti exact toti pasii de incarcare a pozei si veti reusi sa aveti o poza perfecta, care se incadreaza foarte bine in imaginea siteului.
Domnule Popescu, multumesc pentru sfat si pentru pasii care trebuie facuti pentru schimbarea avatarului, insa, cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca tot nu am reusit!
In primul rand, nu mi s-a incarcat toata poza si n-a aparut nici un buton de trimitere, iar in al doilea rand nici sagetile pentru dimensionare nu m-au ajutat. Deci, cu alte cuvinte, mi-a facut aceleasi probleme ca prima data.
Deocamdata ma las pagubas si poate mai incerc altadata! Multumesc pentru bunavointa si daca mai puteti sa ma ajutati in aceasta privinta va raman recunoscator! O zi buna!

Alte discuții în legătură

Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Lista probleme in site dupa modificarile din 26 aprile 2010 pianistul pianistul Buna ziua, Dupa cum stiti pe data de 26 Aprilie 2010 forumul Avocatnet.ro a suferit schimbari majore pe partea de backend (parte din spate a forumului, de ... (vezi toată discuția)