Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre "avocatnet", iar aceasta si-a deschis contul luizaec de pe calculatorul meu. Problema este ca toate alertele le primesc pe adresa mea de email insa, atunci cand citesc, se deschide pagina automat pe utilizatorul luizaec. Eu nu mai pot intra si folosi numele meu de utilizator!!! Ce se intampla?
incercati ca atunci cand se logheaza automat cu idul prietenei sa utilizati optiunea de signout. o gasiti in dreapta paginii, sus, langa avatar, evidentiata cu rosu.
de asemenea puteti incerca optiunea de stergere a datelor personale din browser
Ce browser folositi? (Internet Explorer, Firefox, etc.)
Nu apare link-ul de logout in pagina dumneavoastra? Daca apare, apasati acolo si delogati utilizatorul care este logat la dvs. si logati-va dvs.
Din cate imi dau seama, ati spus computerului dvs sa pastreze parola de logare introdusa de celalalt utilizator. In principiu, siteul nu poate trece peste ce face computerul dvs. Asa ca rezolvarea ar fi sa stergeti parolele salvate.
Daca imi spuneti ce browser folositi, va pot ajuta sa va rezolvati problema din computer.
Multumesc.
Alin
PS
Oamenii care administreaza acest site sunt responsabili pentru site. Nu pentru alegerile pe care le faceti dvs. acasa sau la birou, referitor la computerul dvs personal. :stunned:
Probleme logare
swamerra
Am observat ca, de fiecare data cand deschid avocatnet.ro apar logata desi am dat \"iesire cont\".Pe calculatorul de acasa e OK dar la servici e agasant, poate ... (vezi toată discuția)