draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. vad ca nu sunt singura care reclama probleme. ajutati-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumim pentru sesizare. Sper ca nu se intampla nimic cu siteul :).
O explicatie a cazului reclamat de tine este urmatoarea: este posibil sa fi sters un mesaj necitit? Pentru ca atunci, mesajul respectiv, care a fost sters, apare inca (dintr-o eroare a sistemului), ca fiind mesaj necitit. Desi el nu prezinta importanta pentru utilizator, din moment ce acesta l-a sters fara sa il citeasca.
Oricum, vom remedia problema in cursul zilei de astazi. B-) In privinta celorlalte probleme, reclamate de alti utilizatori, din cate vad eu majoritatea sunt de anul trecut si au fost deja rezolvate.
Acest lucru nu inseamna insa ca nu ne intereseaza problemele pe care le intampinati atunci cand navigati in paginile websiteului. De aceea am lansat si promotia "Completeaza formularul si primesti o luna de CP". Pentru ca ne intereseaza sa avem utilizatori multumiti de serviciile noastre. :D
Tot incerc, de minute bune, sa inteleg care ar putea fi explicatia problemei cu care va confruntati dumneavoastra. Pentru a ma lamuri mai bine, am urmatoarele doua rugaminti:
- ce browser folositi pentru a vedea paginile avocatnet.ro (firefox sau internet explorer), si ce versiune de browser?
- daca va conectati de pe alt computer, se intampla acelasi lucru? Sau este doar o problema care apare la conectarea de pe computerul dumneavoastra?