avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme de logare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme de logare

Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre "avocatnet", iar aceasta si-a deschis contul luizaec de pe calculatorul meu. Problema este ca toate alertele le primesc pe adresa mea de email insa, atunci cand citesc, se deschide pagina automat pe utilizatorul luizaec. Eu nu mai pot intra si folosi numele meu de utilizator!!! Ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: nicole71 , utilizator 12:51, 21 Mai 2009
Multumesc mult! Am reusit! Probabil trebuie sa folosesc ochelariiB-)??!!Poate am probleme cu aceasta minunata culoare rosi?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Probleme logare swamerra swamerra Am observat ca, de fiecare data cand deschid avocatnet.ro apar logata desi am dat \"iesire cont\".Pe calculatorul de acasa e OK dar la servici e agasant, poate ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)