avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Schimbare avatar
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Schimbare avatar

Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur problema, insa n-am reusit, cea mai drastica masura fiind logarea de pe un alt calculator.
Problema este in privinta schimbarii avatarului. Am incercat sa-l modific de mai multe ori, insa noua poza nu apare decat 25% din cea normala, iar butonul de trimitere deloc. De asemenea, nici nu apare vreo poza la "vizualizare avatar nou", cu toate ca am incercat sa modific dimensiunea pozei cu ajutorul sagetilor care apar ca si la alte softuri de gen. Repet ca acest lucru s-a petrecut si la alte calculatoare.
Cum as putea sa remediez problema? Este ceva din calculatorul meu sau este ceva tehnic ce tine de site si de administrarea lui?
Propunerea mea pentru viitor ar fi ca si la avatar sa existe un buton de stergere a lui, asa cum exista la schimbarea logo-ului, si de introducere a altui avatar. Consider ca ar fi mult mai simplu si ar disparea anumite inconveniente cum este cel de care m-am lovit eu.
Multumesc si astept raspunsurile dvs.!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:49, 17 Ianuarie 2013
alin[at]avocatnet.ro.
dati-mi mie, va rog, poza in cauza pe mail.
vreau sa vad ce se intampla.
multumesc ;)
Sunt cateva luni de cand incerc sa incarc un nou avatar :D si n-am sanse de a reusi!

"Foto" nu ocupa mai mult de 3 MB, este jpeg., are dimensiunea 120x160 - am incercat si cu mai mari si cu mai mici dar fara sens... Vad doar - sa zicem - 25% din foto. Se vede butonul "trimite" dar la foto se vede doar "varful" = pa_pa!
Am rugat si tot rugat pentru indicatii pe mp si la unii si la altii... Am trimis toate datele despre browser etc si altele... am trimis foto pe mail, si fara rezolvare... (si fara vreun - alt - raspuns)
Pot "sa trag" mult si bine sa "incadrez" foto... ca nu se vede nimic mai mult decat 25% din foto! :( Avand in vedere ca am tot schimbat avatare banuiesc ca stiu cum se face - dar nu functioneaza si pace buna!
Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa sterg contul actual si sa fac altul - nu-i problema (doar sa stiu)
Multumesc pentru atentie!

Nu-mi cereti sa scriu, public, ce browser (si alte alea) folosesc - am scris in mp si daca e cazul o mai scriu, dar nu public ;) Daca trebuie, intrebati, dar scrieti cui sa ma adresez prin mp.




P.S. Rog sa se abtina de la indicatii pe tot cei care nu au posibilitatea tehnica de a rezolva chestiunea)

Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2012
trope_doi, utilizator
Buna ziua,

Cred ca ati primit, pana acum, de la colegii mei de la programare, destul de multe mailuri care isi propuneau sa rezolve problema. Dupa cum v-am spus deja, dat fiind faptul ca nimeni altcineva nu se plange de respectiva problema, am ajuns la concluzia ca este o problema a conexiunii dumneavoastra la internet sau a pozei in cauza. Acelasi lucru se intampla cu toate pozele urcate pe post de avatar?

Altfel, apreciez stilul ironic al mesajului (mai ales partea cu stergerea contului) dar, daca nici de data asta n-am cautat impreuna solutii, atunci nu mai stiu ce sa zic. Cred totusi ca am avut toata bunavointa. De la alt computer patiti la fel?

O zi frumoasa.
Buna dimineata

1. A fi singurul utilizator care reclama public e diferit de a fi singurul care are aceasta "problema” – a se lua in calcul si faptul ca nu sunt utilizatorul care a initiat discutia.

2. Multe mailuri = unu, cel trimis de mine; m.p. 4 (nu le-am numarat acum) - la ultimul nu am primit raspuns timp de o saptamana, probabil - se pot vedea datele mesajelor primite de admin, deci proba este (nu sunt absurda si mi se pare firesc sa se uite de amanunte cand sunt chestiuni importante la mijloc, insa un m.p. in care mi se spunea ca nu s-a rezolvat inca era mai mult decat o.k. si nu mai scriam aici – nu l-am calculat aici pe cel trimis dv, cu mult timp inainte de a trimite catre alt administrator = nu am primit raspuns)
De ce am scris si aici?

3. Un utilizator mi-a sugerat sa sterg contul si sa fac altul - la el a functionat astfel incarcarea avatar. I-am explicat ca mi-ar parea rau sa sterg contul pentru imagine, dar de-ar fi fost unica solutie probabil ca as fi facut-o.

4. Un utilizator – in chiar ziua cand am scris aici – mi-a trimis m.p. si mi-a scris ca tocmai a utilizat alt browser si a reusit sa incarce avatar = a schimbat browserul pentru a avea avatar. Acelasi lucru l-am facut acum si am trimis o poza "spre aprobare” = s-a incarcat fara probleme dupa ce am schimbat browserul (ii multumesc si aici).

Ramane sa aflu ca se aproba avatarul - nici aceasta remarca nu e ironie, e doar un fel de concluzie cu privire la faptul ca trebuie sa schimb "inapoi" browserul pentru a nu pierde mai mult de 5 minute sa postez un mesaj de dimensiunile acestuia.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Lista probleme in site dupa modificarile din 26 aprile 2010 pianistul pianistul Buna ziua, Dupa cum stiti pe data de 26 Aprilie 2010 forumul Avocatnet.ro a suferit schimbari majore pe partea de backend (parte din spate a forumului, de ... (vezi toată discuția)