avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate alin199888

Activitate alin199888

Dna avocat Alina, am fost chiar astazi la sectia de politie de care apartin si m au verificat si nu apare nici un mandat si nu stiu nici ei nimic . Maine as vrea sa merg si la judecatoria care ma judecat sa pun o intrebare si la arhiva judecatoriei despre acest dosar
bun , am inteles asta , dar eu tocmai asta vreau sa stiu cand se emite mandatul ca sa merg eu singur la penitenciarul rahova cu bagajul sa ma predau pentru ca nu vreau sa mai vina politia acasa, [ link extern ]
urgentt vreau sa stiu si eu cand si unde se afiseaza hotararea definitiva pentru ca am fost condamnat 9 luni cu executare si tot astept acele 10 zile ca sa treaca pentru ca nu am declarat recurs si am semnat foaia aceea cum ca nu fac recurs pe data de 16 ... si astazi deja sunt 11-12 zile stau cu bagajul facut sa ma predau ... va rog sa mi dati un mesaj cu o informatie ca nu stiu nimic .multumesc
am fost condamnat 9 luni inchisoare in regim de detentie , pe 13.09.2024 sa dat condamnarea pe portal pe 16.09.2024 am luat la cunostinta si am semnat la sectia de politie unde am control judiciar .si am declarat ca nu fac apel . Au expirat cele 10 zile si inca nu sa afisat hotararea defitiva. Ce se intampla ? Ca stau cu bagajul la usa si non stop verific pe portal oare de ce nu se afiseaza