avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate razvanel1996

Activitate razvanel1996

Buna ziua
Vin si eu cu o speta legata de obtinerea unor acte pe locuinta
Casa unde locuiesc impreuna cu parintii este pe numele unei batrane pe care parintii mei au ingrijito si au inmormantato dar cu ,care nu suntem ruda.
Locuim aici din 1996 insa in 2002 inainte ca batrana sa decedeze a facut impreuna cu ai mei o foaie de mana prin care le-a vandut casa si terenul pentru o anume suma , in prezenta unui martor.
Nu a specificat insa adresa exacta a proprietatii insa e singura ei proprietate pe care are si titlu .
Parintii mei detin toate actele (certificat de deces,titlu de proprietate pe numele batranii ..etc) si din 2002 platesc impozit la primarie pe proprietate si sunt trecuti acolo ca si locuitori insa nu ca proprietari bineinteles...si de curand eu si tatal meu ne am facut inclusiv buletinele la adresa respectiva.
Batrana nu are copii....singurele rude fiind doua verisoare de gradul al doilea care nu au ingrijit de ea sau altele... Una din ele a zis la un moment dat usor amenintator ca o sa avem nevoie de ea pentru solutionarea actelor.
Cum am putea obtine actele si care ar fi etapele mai exact ? Ca am incercat cu un avocat insa timp de 4 ani doar a depus niste acte si atat..ii tot respingeau din lipsa de acte sau ceva de genul....omul neprofesionist.
Multumesc anticipat!
Salut
lasa mi te rog o adresa de mail sau un contact sa te pot contacta