avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitionez un miniexcavator si o camioneta.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitionez un miniexcavator si o camioneta.

Buna dimineata . Doresc sa achizitionez un miniexcavator si o camioneta basculabila . Pentru a face lucrari ( fundatii case , santuri apa , canalizare etc ) la persoane private , nu sa lucrez cu firme . Intrebarea mea este , trebuie sa imi infiintez firma pt asta ? Sa ofer factura la oamenii carora efectuz lucrari ? Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: razvanel1996 , utilizator 16:00, 1 Octombrie 2024
Da. O intreprindere individuala sau un srl, incheiati contract de prestari servicii și dati factura și chitanta clientului. Întâi înființați acea entitate și apoi cumpărați utilajele cu factura pe firma ca să puteți deduce cheltuielile.
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Salut
lasa mi te rog o adresa de mail sau un contact sa te pot contacta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare infiintare firma excavari Silviu Matei97 Silviu Matei97 Buna ziua, detin un mic utilaj, un mini buldo excavator de 2.2tone, detin doar factura fiscala de la firma din Romania, de unde l-am achizitionat si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa prestari servicii andrea2014 andrea2014 Buna,va deranjez cu o intrebare.Sotul meu doreste sa colaboreze legal,un fel de subcontractor cu o firma din Franta.Activitatea propriu-zisa ar fi de prestari ... (vezi toată discuția)