avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare infiintare firma excavari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare infiintare firma excavari

Buna ziua, detin un mic utilaj, un mini buldo excavator de 2.2tone, detin doar factura fiscala de la firma din Romania, de unde l-am achizitionat si doresc sa infiintez o firma in vederea prestarii serviciilor de excavari mici, fundatii, fose, santuri, etc. Eu voi fi cel care foloseste utilajul si doresc sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a infinta aceasta firma ( fara actele necesare unei firme normale) ma refer la autorizatii sau ce mai este nevoie, nu prea am gasit pe cineva sa ma lamureasca in legatura cu acest aspect. Ce ar fi mai bine sa infiintez? Sa fac un curs pentru utilaje si sa infiintez un pfa sau sa infiintez un SRL? Cum spuneam, eu voi fi unicul angajat, iar lucrarile vor fi efectuate pentru diverse persoane ce doresc.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Silviu Matei97 , utilizator 20:41, 11 Aprilie 2020
Buna ziua.
In primul rand este necesar sa aveti un atestat de calificare ca si excavatorist.
Urmatorul pas este sa infiintati un SRl cu asociat unic, cu impozit pe microintreprindere.
Autorizarea activitatii dvs. se va face la registrul comertului, prin declaratia tip pe proprie raspundere, model 2, declaratie ce se depune odata cu cererea de inregistrare si celelalte documente necesare inmatricularii unei societati.
Obiectul principal de activitate al firmei va fi caen 4312- Lucrari de pregatire a terenului si va fi autorizat la beneficiari, prin declaratia mai sus amintita.
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Raluca Iliescu, Avocat
Multumesc, deci sa inteleg ca in afara de respectiva declaratie nu am nevoie de verificari ISCIR sau alte avize :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post - inginer mecanic pavel teodor adrian pavel teodor adrian Buna ziua, Doresc sa cunosc fisa postului a inginerului mecanic, care isi desfasoara activitatea intr-o firma de constructii, avand ca obiect principal de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, As avea nevoie de fisa postului excavatorist. - URGENT- Sper sa ma poata ajuta cineva. multumesc (vezi toată discuția)
Achizitionez un miniexcavator si o camioneta. GabrielKepa GabrielKepa Buna dimineata . Doresc sa achizitionez un miniexcavator si o camioneta basculabila . Pentru a face lucrari ( fundatii case , santuri apa , canalizare etc ) ... (vezi toată discuția)