avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate MariusH1

Activitate MariusH1

ba da a telefonat, iar cealalta vecina azzic ca nu incurc pe nimeni. Deci o poarta de acces nu trebui sa fie marcata? Pe restul portilor scrie acces auto interzis..
Duba albastra
Am facut si eu desigur poze, nu se vede deloc clar ca e poarta, nu are nici un marcaj, arata ca un gard mic :
[ link extern ]
[ link extern ]
Dar cei care m-au amendat uitati unde au parcat!
[ link extern ]

Daca imi puteti gasi o lege sau regulament de circulatie care confirma ca portile de acces trebuie marcate, va pot plati,
Ma puteti contacta la fureverhome.romania@gmail.com tel 0721448830

Eu eram parcat in fata unui cabinet veterinar, sunt de la o asociatie de protectia animalelor, eram cu 9 pisici ale strazii, bolnave grav, si mi-a fost ridicata masina! si 500lei de la animale muribunde au fost luati. Sigur ca voi da in judecata politia locala si individul care ma injura non stop inclusiv de fata cu politia si nu a primit nici o amenda! Totul am inregistrat video
nu am semnat procesul verbal
nu se vedea ca e poarta, e un gard fara tabla "Nu parcati" etc, Caile de acces nu trebuie sa fie marcate din punct de vedere legal ?
Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are nici un semn ca ar fi o poarta de acces. Mi-a fost ridicata masina. Pot sa actionez in instanta politia locala?