avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are ...

Am parcat regulamentar in fata unei case cu gard, care nu are nici un semn ca ar fi o poarta de acces. Mi-a fost ridicata masina. Pot sa actionez in instanta politia locala?
Cel mai recent răspuns: MariusH1 , utilizator 23:09, 3 Octombrie 2024
Buna ziua

Odata cu ridicarea masinii ati primit si amenda contraventionala.

Care este motivul trecut in procesul verbal?

Poate ca nu ati blocat calea de acces in curte, dar ati fost sanctionat pentru ca ati stationat intr-un loc in care acest lucru nu era permis din alte motive (spre exemplu la mai putin de 25m de o trecere de pietoni).
nu se vedea ca e poarta, e un gard fara tabla "Nu parcati" etc, Caile de acces nu trebuie sa fie marcate din punct de vedere legal ?
nu am semnat procesul verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cale de acces auto nesemnalizata Robka Robka Buna ziua. De curand am blocat o cale de acces auto (intrarea intr-o curte), intocmindu-mi-se un proces verbal contraventional pentru asta. De mentionat faptul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru 30 de zile + amenda pentru parcare neregulamentara, zile politistul K-tlyn K-tlyn Buna seara, In data de 25.02.2016, in jurul orei 13.50 ma deplasam cu autoturismul marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Sancțiune circulatie Dorel Mircea Dorel Mircea Am venit din oraș și am parcat mașina în locul unde parcam de multe ori în fața blocului .În acest loc parchează cine vine primul.Am dus în apartament ... (vezi toată discuția)