avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate DenisaDdd

Activitate DenisaDdd

marianliviuh a scris:

Ați pus o întrebare aparent fără sens. Întâi întrebați dacă se pot tăia utilitățile chiriașului, apoi când vi s-a răspuns că se poate, răspundeți că nu puteți deoarece sunteți legați la aceleași utilități.

Nu este fără sens!
eu m-am referit dacă este legal ca EU să le opresc apa (închis robinetul, unde doar eu am acces), la curent la fel (să le inchid siguranțele) Suntem în aceeași curte, ei doar au apometru și contor separat față de noi, iar factura la furnizor vine pe firma noastră, nu pe a lor.
Asta ar însemna să rămânem și noi fără utilități, suntem pe aceeași adresă (ei având contor și apometru separat)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Utilitățile nu au fost trecute pe chiriași și având mai multe proprietăți mereu le-am plătit noi, apoi le-am refacturat către ei. Ideea e ca s-a ajuns la o sumă foarte mare, urmează să trimitem somația
Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana juridică) dacă nu și-a plătit chiria și nici utilitățile de mai bine de 6 luni?
Menționez ca acest contract de locațiune este între doua persoane juridice, iar contractul este pe 2 ani