avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana juridică) ...

Se pot tăia utilitățile unui chiriaș (persoana juridică) dacă nu și-a plătit chiria și nici utilitățile de mai bine de 6 luni?
Menționez ca acest contract de locațiune este între doua persoane juridice, iar contractul este pe 2 ani
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2024
DenisaDdd, utilizator
Cel mai recent răspuns: marianliviuh , utilizator 22:07, 8 Octombrie 2024
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Utilitatile sunt datorii directe catre furnizori.
Pai cum sa nu poata fi debransati rau platnicii'?!

Indiferent ce calitate au rau platnicii, pedepsirea lor e debransarea de la utilitati.
Dapix, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Utilitățile nu au fost trecute pe chiriași și având mai multe proprietăți mereu le-am plătit noi, apoi le-am refacturat către ei. Ideea e ca s-a ajuns la o sumă foarte mare, urmează să trimitem somația
2 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Utilitatile pot fi taiate simplu de tot.
Nu le mai platiti facturile, si furnizorii le debranseaza in termen foarte scurt.
Dapix, utilizator
Asta ar însemna să rămânem și noi fără utilități, suntem pe aceeași adresă (ei având contor și apometru separat)
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In contractul de inchiriere nu sunt prevazute sanctiuni pentru neindeplinirea de catre chirias a obligatiilor sale principale, plata chiriei si a utilitatilor?Ce sanctiuni ati prevazut si daca sunt, de ce nu treceti la aplicarea lor?

Alte discuții în legătură

Dreptul asociatiei de proprietari de a opri utilitatile pentru neplata penalitatilor la intretinere kubolens kubolens Buna ziua, As vrea sa stiu daca Asociatia de Proprietari dintr-un imobil nou de locuinte are dreptul sa inchida apa si caldura pentru neplata penalitatilor ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa ne opreasca apa si celor care suntem la zi? Neea_86 Neea_86 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta problema. Suntem locatarii unor blocuri Anl, firma care ne furnizeaza apa ne-a furnizat in iarna si ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)