avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Cioban

Activitate Radu Cioban

Răspuns la discuția Calcul vechime in specialitate
Vă mulțumesc.
Situatia expusa e din ultimii 3 ani. Nu e un caz personal, la locul de munca cautam împreună cu colegii de la resurse umane o soluție in aceasta speta.
Vechimea in specialitate este necesara in cazul meu la angajare pentru acordarea unui grad militar. Persoana in speta are o perioada de 2 saptamani in care a prestat servicii in baza a 2 CIM-uri a cate 8 ore fiecare. Intrebarea initiala (ipotetica) avea ca scop aflarea vechimii in specialitate pentru aceste 2 saptamani. Daca vechimea in specialitate = 2 saptamani (cum am inteles ca e corect) ramane sub un anumit prag de ani, iar daca vechimea s-ar fi dublat depasea acel prag si, implicit, primea un grad in plus.

Informatia privitoare la Calculul vechimii in specialitate pentru un CIM cu timp partial am gasit-o in linkul de mai jos.

[ link extern ]
Multumesc
Buna ziua!
Va solicit sprijinul cu privire la calculul vechimii in specialitate. Unui CIM cu 2h/zi, la 4 saptamani lucrate ii corespund 1 saptamana vechime in specialitate. Dilema e situatia opusa: la 2 CIM a cate 8h/zi fiecare, 4 saptamani lucrate ce vechime in specialitate ii corespunde? Mentionez ca nu am regasit in baza legala niciunde acest caz....