avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul vechime in specialitate

Buna ziua!
Va solicit sprijinul cu privire la calculul vechimii in specialitate. Unui CIM cu 2h/zi, la 4 saptamani lucrate ii corespund 1 saptamana vechime in specialitate. Dilema e situatia opusa: la 2 CIM a cate 8h/zi fiecare, 4 saptamani lucrate ce vechime in specialitate ii corespunde? Mentionez ca nu am regasit in baza legala niciunde acest caz....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 7 Octombrie 2024
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Carp Mircea, utilizator
Multumesc
Despre ce perioada este vorba ? .. de unde ati luat calculul respectiv????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie somaj /timp partial antica antica Am o nelamurire privind calcului indemnizatiei de somaj.Am avut contract de 8 h/zi cu un salariu lunar de 2160 lei/luna, firma a intrat in faliment la data de ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in specialitatea studiilor asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am urmatoarea situatie : august- decembrie 2008 CIM cu 4h/zi deci 2,5 luni lucrate cu norma intreaga ianuarie-decembrie 2009 CIM cu 4h/zi deci, 6 ... (vezi toată discuția)
Care sunt dezavantajele unui contract part-time de 2h/luna dariusstefan dariusstefan Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez la o firma nou infiintata si mi s-a propus ca salariu pe cartea de munca sa fie mai mic datorita investitiilor care se vor ... (vezi toată discuția)