avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul vechime in specialitate

Buna ziua!
Va solicit sprijinul cu privire la calculul vechimii in specialitate. Unui CIM cu 2h/zi, la 4 saptamani lucrate ii corespund 1 saptamana vechime in specialitate. Dilema e situatia opusa: la 2 CIM a cate 8h/zi fiecare, 4 saptamani lucrate ce vechime in specialitate ii corespunde? Mentionez ca nu am regasit in baza legala niciunde acest caz....
Cel mai recent răspuns: Radu Cioban , utilizator 06:22, 9 Octombrie 2024
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Carp Mircea, utilizator
Multumesc
Despre ce perioada este vorba ? .. de unde ati luat calculul respectiv????
Vechimea in specialitate este necesara in cazul meu la angajare pentru acordarea unui grad militar. Persoana in speta are o perioada de 2 saptamani in care a prestat servicii in baza a 2 CIM-uri a cate 8 ore fiecare. Intrebarea initiala (ipotetica) avea ca scop aflarea vechimii in specialitate pentru aceste 2 saptamani. Daca vechimea in specialitate = 2 saptamani (cum am inteles ca e corect) ramane sub un anumit prag de ani, iar daca vechimea s-ar fi dublat depasea acel prag si, implicit, primea un grad in plus.

Informatia privitoare la Calculul vechimii in specialitate pentru un CIM cu timp partial am gasit-o in linkul de mai jos.

[ link extern ]
Ce ati gasit se aplica functionarilor publici ... v-am intrebat si perioada in care ati prestat acea activitate .

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in specialitatea studiilor asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am urmatoarea situatie : august- decembrie 2008 CIM cu 4h/zi deci 2,5 luni lucrate cu norma intreaga ianuarie-decembrie 2009 CIM cu 4h/zi deci, 6 ... (vezi toată discuția)
Vechime în specialitatea studiilor galgo galgo Dacă în acceaşi perioada au existat 2 contracte individuale de munca, respectiv una în perioada august 2013-iunie 2016 ( 2 ani şi 11 luni - funcţia de ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca kymyk kymyk as dori cateva lamuriri privind urmatorul aspect> pentru un angajat al unei institutii publice, care pe langa contractul de munca initial, mai are un ... (vezi toată discuția)