avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate GNClaudiu

Activitate GNClaudiu

Toată acțiunea a fost făcută tacit, fără consultarea și obținerea acordului de la proprietarii blocului.

Nu există sesizare din partea proprietarilor, nu am fost informați la avizier, asociația nu a întocmit nici măcar un proces verbal.

După ce am observat la avizier în listă o coloana cu curățenie pod, 150ron/proprietar, am întocmit un tabel nominal în care cei 13 din 20 de proprietari au semnat că nu sunt de acord cu această lucrare întrucât nu au fost informați.

Din cele trei oferte pe care administratorul le-a supus spre analiza si aprobare comitetului executiv, doua sunt facute cu firme radiate (ofertele sunt redactate lafel, este clar ca sunt întocmite de aceeași persoană).

Am făcut sesizare la împuterniciții primăriei să anuleze contractul întrucât nu au respectat prevederile legii 196/2018, nici măcar nu i-a sancționat pentru nerespectarea atribuțiilor.

Am făcut sesizare la SICE pentru Abuz în serviciu și Înșelăciune. S-a deschis dosar la parchet.

Cei din asociație au mințit în declarație că proprietarii au solicitat și că sunt de acord cu aceste lucrări ce urmau a fi efectuate.

Procurorul dispune clasarea cauzei având ca obiect săvârșirea infracțiunii de Abuz în serviciu și Înșelăciune.

Am dreptul în 20 de zile de la comunicarea ordonanței să formulez o plângere împotriva ei.

Cum să procedez în continuare pentru anularea contractului de curățenie și cei vinovați să suporte consecințele conform legii?
Are voie asociatia de proprietari sa faca curatenie in podul blocului cu o societate fara acordul scris al proprietarilor?