avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate Danex Cristian

Activitate Danex Cristian

Dosarul nu a fost inregistrat ca sa apara ceva. Posibil e in vreun teanc mare de dosare
Buna ziua!
Anul trecut, in Noiembrie 2023 am condus autovehiculul sub influenta bauturilor alcoolice, la fiola am avut 0.46 iar la sange am avut 0.96 la prima recoltare iar la cea de-a doua recoltare am avut 0.79, apoi dupa cateva luni, dupa ce procurorul a cerut si reexaminarea probelor la Mina Minovici, intr-un final a ajuns la parchet, apoi am prins concediul din 15.07.2024-30.08.2024 iar mai apoi pe 02.09.2024 am fost instiintat de catre avocata ca ar fi plecat de la parchet, de atunci, pana astazi 12 octombrie astept sa fie inregistrat. Am tot sunat la judecatorie pe numarul afisat pe site, cateva zile la rand in intervalul orar mentionat acolo si mai exact
ARHIVĂ: LUNI – VINERI între orele 08:30 – 12:30

Pe nr afisat pe site:

Pentru informatii despre dosare si termene accesati doar numarul: 0249420335(arhiva)

Dar niciun raspuns telefonic. Cum pot afla daca intr-adevar dosarul este la judecatorie si cum pot inainta mai rapid totul? Totusi stau de 11 luni, mi se pare destul de mult avand in vedere si alcoolemia si orice, stiu ca este vina mea pentru greseala facuta si nu este ceva ok, dar totusi, se pot misca mai rapid cumva lucrurile?