Buna ziua!
Anul trecut, in Noiembrie 2023 am condus autovehiculul sub influenta bauturilor alcoolice, la fiola am avut 0.46 iar la sange am avut 0.96 la prima recoltare iar la cea de-a doua recoltare am avut 0.79, apoi dupa cateva luni, dupa ce procurorul a cerut si reexaminarea probelor la Mina Minovici, intr-un final a ajuns la parchet, apoi am prins concediul din 15.07.2024-30.08.2024 iar mai apoi pe 02.09.2024 am fost instiintat de catre avocata ca ar fi plecat de la parchet, de atunci, pana astazi 12 octombrie astept sa fie inregistrat. Am tot sunat la judecatorie pe numarul afisat pe site, cateva zile la rand in intervalul orar mentionat acolo si mai exact
ARHIVĂ: LUNI – VINERI între orele 08:30 – 12:30
Pe nr afisat pe site:
Pentru informatii despre dosare si termene accesati doar numarul: 0249420335(arhiva)
Dar niciun raspuns telefonic. Cum pot afla daca intr-adevar dosarul este la judecatorie si cum pot inainta mai rapid totul? Totusi stau de 11 luni, mi se pare destul de mult avand in vedere si alcoolemia si orice, stiu ca este vina mea pentru greseala facuta si nu este ceva ok, dar totusi, se pot misca mai rapid cumva lucrurile?
Cel mai probabil dosarul este din nou la poliție.
Parchetul a cerut reexaminarea probelor de sânge.
Mergeți la agenții care se ocupă de dosar (plătiți reexaminarea la Mina Minovici pentru ca parchetul să poată trimite dosarul la judecătorie.
Puteți încerca și această metodă
Intrați pe portalul instanței de judecată secțiunea -dosare-
Număr dosar,obiect parte (dumnv nu aveți număr dosar)-Scrieți numele dumneavoastră.
Dacă nu apare nimic dosarul este la poliție
Dacă aveți avocat acesta putea să afle dacă dosarul se află la judecătorie.
Numai încercați cu telefoanele( avocatul dacă dorea putea să afle.
În cel mult 2 săptămâni se înregistrează un dosar
In momentul in care dosarul ajunge la Judecatorie se inregistreaza si il puteti vedea pe portal. Probabil nu a fost inaintat inca de catre Parchet, Aveti posibilitatea sa solicitati la Parchet sa vi se comunice stadiul cercetarilor.
Dosar penal alcool
emilianhr
Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)