avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru bautura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru bautura

am si eu o alta problema.daca timpu dintre etilotest si prima proba de sange e mai mic de 30 min.nu se poate trimite recalcularea probei de sange?
Cel mai recent răspuns: cosmin32 , utilizator 15:42, 26 Ianuarie 2011
inca ceva.recalcularea se face doar la mina minovici?dosaru este in iasi.sau acolo la iasi la un centru de medicina legala?
La prima intrebare nu am inteles la ce te referi,in legatura cu recalcularea , se poate face si la I.M.L Iasi.
persoana care se ocupa de dosar a zis ca trebuie sa fie 30min de la momentul opririi pana la prima proba de sange.eu am avut 24min.nu pot face recalcularea?
Art.6 lit. b din Ord.376/10.04.2006 al M.S. prevede ca probele biologice sa fie recoltate in numar de doua ,la interval de cate o ora,iar lit. d se specifica"de preferinta la 30 minute de la savarsirea contraventiei",de la oprire
deci se poate aproba recalcularea?eu am avut 24min

Alte discuții în legătură

Neaprobare recalculare alcoolemie sanmih27 sanmih27 Am un prieten care a fost oprit in trafic si a fost testat cu aparatul drager rezultat 0,77 iar la prima proba de sange a iesit 1,60 la intervat de 60 de min ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan Vasile Mihaela Vasile Mihaela Am o ruda care duminica seara a avut un accident rutier, in accident nu au fost implicate victime insa soferul a fost depistat la testul cu etilotest cu 0.67% ... (vezi toată discuția)
Probleme cu alcoolul 84alex84 84alex84 salut!As dori si eu un sfat la situatia in care ma aflu pt ca habar n-am cum sa procedez.Am fost oprit de politie seara la ora 20.35 si am avut o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)