Buna ziua Daca citiți cu atenție comentariile utilizator gi- jane2 pune in primul comentariu ( va sfătuit corect avocatul soțului la divorț ați pierdut tot ) iar în al doilea comentariu spune ..( daca el nu revocă testamentul este valabil ) ...poate am înțeles eu greșit dar cred că am înțeles destul de bine răspunsurile ....primul că am pierdut tot ( testamentul datorita faptului că am divorțat ) iar după bine cu o un alt răspuns contra ( daca el nu revocă testamentul este valabil ) dv ce ați înțelege ? Va mulțumesc frumos ptr faptul că v-ați oprit din tot ptr a răspunde la întrebările mele ..o zi frumoasa va doresc
Buna ziua ! Fostul soțul a făcut testament unde îmi lasă mie totul ( nu avem copii ) iar el nu are părinți frați nepoții in viata ..între timp am divorțat ..mai este valabil testamentul..avocatul lui Mia spus că tratamentul este nul odată ce am divorțat .. deoarece în testament spune că lasă sotie lui ( adică eu la timpul respectiv ) tot ..iar acum nefind soția lui testamentul este nul ..poate cineva sa mă ajute cu acesta întrebare