Buna ziua ! Fostul soțul a făcut testament unde îmi lasă mie totul ( nu avem copii ) iar el nu are părinți frați nepoții in viata ..între timp am divorțat ..mai este valabil testamentul..avocatul lui Mia spus că tratamentul este nul odată ce am divorțat .. deoarece în testament spune că lasă sotie lui ( adică eu la timpul respectiv ) tot ..iar acum nefind soția lui testamentul este nul ..poate cineva sa mă ajute cu acesta întrebare
raluk0207
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu nu cred ca este nul.
Testamentul v-a fost lăsat dvs, ca persoana (identificata prin nume, prenume cnp), nu în considerarea faptului ca sunteți soție.
Altfel, ar fi trebuit ca în testament sa fie menționată nulitatea în cazul divorțului.
Testamentul este valabil pana la revocarea lui.
raluk0207
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă testamentul nu a fost revocat de soț, el este valabil.
Indiferent ca ati dat divorț sau nu.
Ar fi putut ca în loc de "las soție mele ...întreaga mea avere", sa spună "las numitei....întreaga mea avere"
Termenul de "sotie" nu afectează validitatea testamentului.
Testamentul este o dispoziție pentru cauza de moarte, iar dacă vointa defunctului a fost ca averea lui sa rămână dvs, testamentul e valabil
Dapix
Utilizator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu m-am referit doar la situatia in care fostul sot face testament pentru altcineva pentru acele bunuri.
Testamentul nou perfectat la notar, il anuleaza automat pe cel precedent.
Testament
ContSters65040
Am si eu o pb.Am un testament universal incheiat la notariat de la o persoana care nu-mi este nici un fel de ruda si acre imi lasa mie toata averea ei.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor
Ghinda02
Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)