avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate eva_brg

Activitate eva_brg

Nu am primit niciun contract de cazare.
Nu am habar cine este aceasta persoana. In primul rand, caminul este administrat de catre o doamna. Acest asa-numit "Pop Dan" s-a inserat in conversatie doar ca sa "trolleze".
Buna ziua.

Veti fi surprins, dar in camera chiar era curat.
Nu inteleg de ce v-ati inserat in conversatie doar pentru a face "misto".
Va multumesc mult pentru raspuns!
Buna seara,

Sunt cadru didactic tanar (<30 ani) si locuiesc (conform regulamentului, care imi permite acest lucru) intr-unul dintre caminele Politehnicii Bucuresti. Revenind de la serviciu, am observat ca cineva a intrat in camera mea fara ca eu sa fiu anuntata in prealabil (am observat pe perete un sticker cu 230V deasupra prizei ). Cand am intrebat administratorul caminului, aceasta mi-a raspuns ca cei care au verificat instalatiile electrice au intrat in camera cu femeia de serviciu (si nu cu administratorul, cum ar fi fost normal). Mai mult de atat, la intrarea in unitate, nu a aparut niciun anunt in acest sens. Am incercat sa explic ca este o situatie neplacuta, deoarece acea camera este spatiul meu personal si intim. Dumneaei mi-a raspuns ca nu exista intimitate in camin si ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea, fiindca nu sunt la "privat" (nu stau in chirie la o persoana fizica). De asemenea, a anuntat ca va face "vizite de control" in curand, fara a preciza concret cand anume vor avea loc aceste vizite. In regulamentul universitatii, nu este precizat nimic in acest sens. Are dreptul un administrator de camin sa faca controale inopinate in lipsa persoanei cazate in unitate (nu ma refer la cazuri de forta majora: incendii, indundatii etc.) ?