avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Poate un administrator de camin sa intre in camera ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Poate un administrator de camin sa intre in camera unui cadru didactic in lipsa acestuia si neanuntat?

Buna seara,

Sunt cadru didactic tanar (<30 ani) si locuiesc (conform regulamentului, care imi permite acest lucru) intr-unul dintre caminele Politehnicii Bucuresti. Revenind de la serviciu, am observat ca cineva a intrat in camera mea fara ca eu sa fiu anuntata in prealabil (am observat pe perete un sticker cu 230V deasupra prizei ). Cand am intrebat administratorul caminului, aceasta mi-a raspuns ca cei care au verificat instalatiile electrice au intrat in camera cu femeia de serviciu (si nu cu administratorul, cum ar fi fost normal). Mai mult de atat, la intrarea in unitate, nu a aparut niciun anunt in acest sens. Am incercat sa explic ca este o situatie neplacuta, deoarece acea camera este spatiul meu personal si intim. Dumneaei mi-a raspuns ca nu exista intimitate in camin si ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea, fiindca nu sunt la "privat" (nu stau in chirie la o persoana fizica). De asemenea, a anuntat ca va face "vizite de control" in curand, fara a preciza concret cand anume vor avea loc aceste vizite. In regulamentul universitatii, nu este precizat nimic in acest sens. Are dreptul un administrator de camin sa faca controale inopinate in lipsa persoanei cazate in unitate (nu ma refer la cazuri de forta majora: incendii, indundatii etc.) ?
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2024
eva_brg, utilizator
Cel mai recent răspuns: txg586 , utilizator 21:25, 15 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sesiza aceste aspecte conducerii universității.Singurul motiv întemeiat pt a întra ar fi fost o avarie în desfășurare, ,prevenirea unui incendiu etc.
Va multumesc mult pentru raspuns!
Vă rog să indicați articolul din regulament care vă permite să intrați în camere inopinat și în absența chiriașilor. Dacă un astfel de articol nu există, vă aflați în plină zonă penală.

Iar dezordinea chiriașului cu lucrurile lui oricum nu vă privește.

popdan a scris:

Da, sunt administratorul! Era dezordine și nu prea măturat!

Buna ziua.

Veti fi surprins, dar in camera chiar era curat.
Nu inteleg de ce v-ati inserat in conversatie doar pentru a face "misto".
Nu am habar cine este aceasta persoana. In primul rand, caminul este administrat de catre o doamna. Acest asa-numit "Pop Dan" s-a inserat in conversatie doar ca sa "trolleze".

Alte discuții în legătură

Tinerele cadre didactice asociate in universitatile din ro - munca la negru?! ce spune anaf-ul? Anne Maria Anne Maria Stimată echipă și stimați cititori, Am următoarea întrebare: Tânărul cadrul didactic asociat la plata cu ora, care prestează servicii în baza ... (vezi toată discuția)
Dupa cat tim se poate face un contract de munca unei persoane teco27 teco27 Buna seara sper sa ma puteti ajuta intr-o problema .De ceva timp aproximativ 3 saptamani lucrez la o firma mare ( clinica medicala ) din Bucuresti.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Invoire cadre didactice cgugoasa cgugoasa Cadru didactic cu vechime in invatamant si experienta, solicita prin cerere adresata in termen legal directorului liceului invoire pentru rezolvarea unor ... (vezi toată discuția)