avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Ada294

Activitate Ada294

gi-jane2 a scris:

nu e vb de nicio inselaciune.

Multumesc pentru raspuns.
Dapix a scris:

Legea civilă sau penală nu-l va trage la răspundere, pentru că agentul respectiv nu-i cititor în stele să știe ce se va întâmpla peste câțiva ani.
El doar face o prognoză, care poate să nu se confirme din diverse cauze, cum ar fi calamițăți naturale, crize economice, războaie........

Multumesc pentru raspuns.
gi-jane2 a scris:

decizia va apartine,ca si in cazul investitiei in actiuni.

Nu poate fi considerata inselaciune parerea lui ca peste cativa ani voi face profit? El crede ca preturile la imobile vor creste. Multumesc
gi-jane2 a scris:

nu, nimic ilegal sau anormal. Dvs ati cumparat casa ca investitie bazandu-va ce va zice un agent imobiliar?

Da, cumpar ca investitie. Ma intereseaza sa fac profit peste cativa ani iar agentul respectiv mi-a spus ca sigur casa va fi mai scumpa cu cel putin 100.000 euro peste cativa ani deoarece eu am cumparat o acum la un pret foarte bun. Eu cumpar casa si pentru ca agentul respectiv m-a asigurat ca voi face profit bun.
Pot sa inregistrez o conversatie telefonica cu un agent de vanzari si apoi sa folosesc inregistrarea in instanta pt a cere despagubiri de la agentul de vanzari care imi spune ca o sa fac profit cu o casa peste cativa ani daca o cumpar acum in cazul in care nu o sa fie asa cum a spus el? Sau pot sa l filmez in timp ce spune asta fara ca el sa stie ca l filmez ca sa am dovada ca a spus ca o sa fac profit daca cumpar acea casa? Sau legea nu il va trage la raspundere daca cumva nu fac profit asa cum a spus el cand am cumparat casa pe care o reprezenta la vanzare? Multumesc
Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste cativa ani o sa fac profit cu o casa pe care o reprezinta la vanzare, daca o cumpar acum? Poate fi tras legal la raspundere agentul de vanzari respectiv daca peste cativa ani vreau sa vand casa si nu fac profit desi el a spus ca o sa fac profit?