avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste cativa ani ...

Este ilegal ca un agent de vanzari sa spuna ca peste cativa ani o sa fac profit cu o casa pe care o reprezinta la vanzare, daca o cumpar acum? Poate fi tras legal la raspundere agentul de vanzari respectiv daca peste cativa ani vreau sa vand casa si nu fac profit desi el a spus ca o sa fac profit?
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Ada294, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 18:25, 18 Octombrie 2024
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu, nimic ilegal sau anormal. Dvs ati cumparat casa ca investitie bazandu-va ce va zice un agent imobiliar?
gi-jane2, moderator
gi-jane2 a scris:

nu, nimic ilegal sau anormal. Dvs ati cumparat casa ca investitie bazandu-va ce va zice un agent imobiliar?

Da, cumpar ca investitie. Ma intereseaza sa fac profit peste cativa ani iar agentul respectiv mi-a spus ca sigur casa va fi mai scumpa cu cel putin 100.000 euro peste cativa ani deoarece eu am cumparat o acum la un pret foarte bun. Eu cumpar casa si pentru ca agentul respectiv m-a asigurat ca voi face profit bun.
Ada294, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
decizia va apartine,ca si in cazul investitiei in actiuni.
gi-jane2 a scris:

decizia va apartine,ca si in cazul investitiei in actiuni.

Nu poate fi considerata inselaciune parerea lui ca peste cativa ani voi face profit? El crede ca preturile la imobile vor creste. Multumesc
Ada294, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu e vb de nicio inselaciune.

Alte discuții în legătură

Pot sa inregistrez o conversatie telefonica cu un agent de vanzari ... Ada294 Ada294 Pot sa inregistrez o conversatie telefonica cu un agent de vanzari si apoi sa folosesc inregistrarea in instanta pt a cere despagubiri de la agentul de vanzari ... (vezi toată discuția)
Comision contract de intermediere cu agentie imobiliara alexberi alexberi Buna ziua, Sunt cumparatorul unui apartamet si am probleme cu plata comisionului pentru un apartament vizionat prin intermediul unei agentii ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie imobiliara cristina_popescu cristina_popescu Va rog sa ma ajutati cu informatii privind documentatia necesara infiintarii unei agentii imobiliare. As dori sa stiu daca este suficient doar deschiderea unei ... (vezi toată discuția)